Rendelésre 3-5 munkanap

Perfect kisállat ketrec

Termékleírás: Méretek: H 79 x Sz 52 x M 99   A kényelmes és szép, antik kinézetű Perfect kisállat ketrec csinos otthont ígér kedvencének. Az ketrec aljára szerelt 4 görgős láb segítségével a ketrec kényelmesen…
25 990 Ft
(20 465 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 259 pont

Termékleírás:

Méretek: H 79 x Sz 52 x M 99  

A kényelmes és szép, antik kinézetű Perfect kisállat ketrec csinos otthont ígér kedvencének.

Az ketrec aljára szerelt 4 görgős láb segítségével a ketrec kényelmesen elmozdítható, ami mindenekelőtt a ketrec és környékének takarításakor jelent különös előnyt és gyakorlati segítséget.

A ketrecnek két nagy ajtaja van, ezáltal könnyedén elérhető bármelyik szint.

A homlokzati és a hátoldal rácsokat függőlegesen, míg az oldalsó rácsléceket vízszintesen szerelték fel. A két nagy homlokzati ajtón lévő bilincszárak gondoskodnak arról, hogy kedvence nehogy megszökhessen a ketrecből.

A ketreccel szállított tartozékokat felhasználva Ön saját kedve és tetszése szerint varázsolhat kifejezetten egyedi kalandparkot kedvence számára.
Az itatót minden különösebb nehézség nélkül, kívülről tudja bejuttatni a ketrecbe, így az állat ivóvizét gyorsan és könnyedén ki tudja cserélni és helytakarékos megoldást jelent. A műanyag etetőtál könnyen tisztítható és stabil, így biztos, tökéletes helyet kínál kedvence táplálékának. A szintépítő elemekkel tetszés szerint alakíthaja a belső elrendezést, összesen három szintet köthet össze, variálhat a létrák segítségével. Kedvencének folyton lesz valami felfedezni valója, unatkozásról szó sem lehet.
Kívánság nem marad teljesítetlenül!

Tartozékok:

 • Stabil keretes ketrec és porszórással festett vasrácsok
 • 3 sarkos műanyag platform
 • 3 műanyag létra (2 x hosszú, 2 x rövid)
 • 4 görgő
 • 1 itató
 • 1 etetőtál
 • 1 kivehető ürülékfelfogó rács

A termék jellemzői:

 • Ketrec görgőkön: H 79 x Sz 52 x M 99 cm
 • Belső méret: H 77 x Sz 50 x H 86 cm
 • Alsó tálca: H 75 x Sz 52 x M 3,5 cm
 • 2 homlokzati ajtó: H 29 x M 36,5 cm
 • A ketrec rácstávolsága: 2,5 cm
 • A ketrec rácsának vastagsága: függőleges 2,2 mm, vízszintes 3,9 mm
 • A padlórács rácstávolsága: 1,5 cm

Szállítás

Személyes átvétel


Rendelését átveheti személyesen székhelyünkön hétköznap 16:30 és 18 óra között készpénzes fizetéssel.

Barion

Átutalás kiszállítás futárszolgálattal


Amennyiben az Átutalást választja Fizetési Módként, úgy az utalandó összeg beérkezését követően 1-2 munkanap a szállítás raktáron lévő termékek esetén. A fizetés beérkezését követően Email-ben értesítjük önt! A szállítás ingyenes 9990 forint rendelési érték felett 30 kg-os súlyhatárig. Amennyiben 30kg-nál nehezebb a megrendelés akkor fenntartjuk a jogot,hogy minden plusz megkezdett csomagért 1650 ft szállítási díjat számolunk fel.Egy csomag 30kg-ig terhelhető!

Szállítási díj: 1 650 Ft Ingyenes 9 990 Ft értékű rendelés felett.

Utánvét futárszolgálattal


Utánvételes rendelés esetén a csomag kiszállítását követően Készpénzben tudják fizetni szerződött csomagküldő partnerünknek. Raktáron lévő termékeinket 1-2 munkanap alatt szállítjuk. 30 kg-os súlyhatár fölött több csomagban tudjuk elküldeni a rendelést. Amennyiben 30kg-nál nehezebb a megrendelés akkor fenntartjuk a jogot,hogy minden plusz megkezdett csomagért 1980 ft szállítási díjat számolunk fel.Egy csomag 30kg-ig terhelhető!

Szállítási díj: 1 980 Ft Ingyenes 9 990 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek