Panzi Alomszagtalanító Permet 200ml

Újdonság!
789 Ft
(621 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 7 pont

Panzi alomszagtalanító spray macskáknak és rágcsálóknak – A Panzi Eisemann alom szagtalanító spray használata során megszünteti, illetve jelentősen csökkenti a macskák és kisrágcsálók tartásánál felmerülő kellemetlen szagokat.

Panzi alomszagtalanító spray kutyák, macskák és rágcsálók számára.

Termékleírás:

 

A Panzi alomszagtalanító spray használata során megszünteti, illetve jelentősen csökkenti kutyák, macskák és kisrágcsálók tartásánál felmerülő kellemetlen szagokat.

Felhasználás:


A Panzi alomszagtalanító sprayt fujjuk közvetlenül a kisállatok élőhelyére, illetve a cicák alomhasználata során keletkező nedves foltokra. A Panzi  alomszagtalanító spray aktív szemcséi magukba szívják és semlegesítik a cicák és a kisrágcsálók tartása során képződő kellemetlen szagokat. A kisrágcsálónál figyeljünk a sarkokra és alaposan fujjuk be ahol a toalettjüket kialakítják.

Öszetevők: víz (ioncserélt), jasmin, emulson.

Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

Szállítás

Személyes átvétel


Rendelését átveheti személyesen székhelyünkön hétköznap 16 és 18 óra között készpénzes fizetéssel.

Átutalás kiszállítás futárszolgálattal


Amennyiben az Átutalást választja Fizetési Módként, úgy az utalandó összeg beérkezését követően 1-2 munkanap a szállítás raktáron lévő termékek esetén. A fizetés beérkezését követően Email-ben értesítjük önt! A szállítás ingyenes 9990 forint rendelési érték felett 30 kg-os súlyhatárig. Amennyiben 30kg-nál nehezebb a megrendelés akkor fenntartjuk a jogot,hogy minden plusz megkezdett csomagért 1650 ft szállítási díjat számolunk fel.Egy csomag 30kg-ig terhelhető!

Szállítási díj: 1 650 Ft Ingyenes 9 990 Ft értékű rendelés felett.

Utánvét futárszolgálattal


Utánvételes rendelés esetén a csomag kiszállítását követően Készpénzben tudják fizetni szerződött csomagküldő partnerünknek. Raktáron lévő termékeinket 1-2 munkanap alatt szállítjuk. 30 kg-os súlyhatár fölött több csomagban tudjuk elküldeni a rendelést. Amennyiben 30kg-nál nehezebb a megrendelés akkor fenntartjuk a jogot,hogy minden plusz megkezdett csomagért 1980 ft szállítási díjat számolunk fel.Egy csomag 30kg-ig terhelhető!

Szállítási díj: 1 980 Ft Ingyenes 9 990 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek