Rendelésre 3-5 munkan

Kutyaház Spike Premium Comfort XL

Újdonság!
Termékleírás:   XL méret: Sz 96 x Mé 112 x Ma 105 cm   A tartós és az időjárás viszontagságainak ellenálló, lamellás műanyag ajtós Spike Premium Comfort kutyaház környezetbarát erdőgazdálkodásból származó fából készül. Megbízható…
33 990 Ft
(26 764 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 339 pont

Termékleírás:

 

XL méret: Sz 96 x Mé 112 x Ma 105 cm

 

A tartós és az időjárás viszontagságainak ellenálló, lamellás műanyag ajtós Spike Premium Comfort kutyaház környezetbarát erdőgazdálkodásból származó fából készül. Megbízható és védelmet nyújtó lakáslehetőséget biztosít kutyájának.
A kutyaház sátortetős konstrukcióját megerősített kátránypapír óvja, és gondoskodik arról, hogy az megfelelően ellenálljon az időjárás viszontagságainak. A fa anyagát védő eljárás során az egyes alkotórészek faelemeit favédő oldattal itatták át, ami biztosítja az impregnálás fafelületeken való áthatolását, s ezzel növeli a kutyaház időjárás viszontagságaival szembeni ellenállóképességét. A védőoldat színpigmentjei teakfa kinézetű színezetet adnak a fenyőfának.

A szállítmányhoz tartozó, a kutyaház bejáratát takaró, műanyag lamellákból álló ajtó már előre összeszerelt. Ez az ajtó csökkenti a beáramló huzat mértékét, s egyúttal a kutyaházba bejutó, esőből származó nedvességtől is véd.

A kutyaház falábait műanyag sapkák takarják, melyek megakadályozzák a fa átnedvesedését és felhullámosodását. A lábakba integrált, állítható magasságú csavarok stabil tartást garantálnak - még az egyenetlen talajfelületen is. A kutyaház talajtól való magassága elegendő helyet kínál a szárító és szigetelő hatású levegőáramlás számára, ami optimálisan megvédi kutyáját a talaj hidegétől és nedvességétől.
A kutyaház külső oldalait széles tetőátnyúlások védik, s egyúttal a bejáratot is lefedik.

A Spike Premium Comfort kutyaház nagyon könnyen felépíthető és tisztítható. Előreszerelt tető- és oldalelemei gyorsan, néhány csavarral összeilleszthetők. Ehhez csupán a kutyaházzal együtt szállított imbuszkulcsra van szüksége.

Fontos:
A kutyaháznak nem szabad túl nagynak lennie, mivel a kutya saját testmelegével teremt és tart kellemes, meleg klímát a házikó belsejében. Ha a kutyaház túl nagy, könnyen előfordulhat, hogy kutyája fázni fog.
Tipp: a kutya még jobban érzi magát a kutyaházban, ha házikójába egy szigetelő takaró is kerül.

A Spike Premium Comfort Kutyaház jellemzői:

 • Sátortetős kutyaház minden fajtájú eb számára
 • Lamellás ajtóval: magától bezárul, ha kedvence bement a házba; ideális esős időben, csökkenti a beáramló huzat mértékét
 • Fenntartható gazdaságból származó fenyőfából: környezetbarát fakitermelés
 • Impregnált fa: a favédőszerbe való merítés garantálja az egyenletes impregnálást
 • Időjárásálló tető: tégla hatású, homokolt kátránypapírral
 • Tetőtúlnyúlás minden oldalán: védi a külső oldalakat és a bejáratot
 • Könnyű felépítés: az előszerelt elemeknek és a kevés csavarnak köszönhetően
 • Állítható lábak: az integrált, állítható csavarok stabil tartást nyújtanak akár egyenetlen talajon is
 • Lábak műanyag sapkával: optimális védelem nedvesség ellen
 • Talajtól való távolság: szárító hatású levegőáramlást biztosít
 • Anyaga:
  • Fa: impregnált fenyőfa
  • Tető: aszfalt
  • Lamellás ajtó: műanyag
 • Színe:
  • Fa: narancssárga hatású (a felület impregnálása által)
  • Tető: zöld
  • Lamellás ajtó: átlátszó

Szállítás

Személyes átvétel


Rendelését átveheti személyesen székhelyünkön hétköznap 16 és 18 óra között készpénzes fizetéssel.

Barion
PayPal

Átutalás kiszállítás futárszolgálattal


Amennyiben az Átutalást választja Fizetési Módként, úgy az utalandó összeg beérkezését követően 1-2 munkanap a szállítás raktáron lévő termékek esetén. A fizetés beérkezését követően Email-ben értesítjük önt! A szállítás ingyenes 9990 forint rendelési érték felett 30 kg-os súlyhatárig. Amennyiben 30kg-nál nehezebb a megrendelés akkor fenntartjuk a jogot,hogy minden plusz megkezdett csomagért 1650 ft szállítási díjat számolunk fel.Egy csomag 30kg-ig terhelhető!

Szállítási díj: 1 650 Ft Ingyenes 9 990 Ft értékű rendelés felett.

Utánvét futárszolgálattal


Utánvételes rendelés esetén a csomag kiszállítását követően Készpénzben tudják fizetni szerződött csomagküldő partnerünknek. Raktáron lévő termékeinket 1-2 munkanap alatt szállítjuk. 30 kg-os súlyhatár fölött több csomagban tudjuk elküldeni a rendelést. Amennyiben 30kg-nál nehezebb a megrendelés akkor fenntartjuk a jogot,hogy minden plusz megkezdett csomagért 1980 ft szállítási díjat számolunk fel.Egy csomag 30kg-ig terhelhető!

Szállítási díj: 1 980 Ft Ingyenes 9 990 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek