Rendelésre 3-5 munkanap

Kutyaház Spike Premium Comfort L

Termékleírás:   L méret: Sz 84 x Mé 101 x Ma 87 cm   A tartós és az időjárás viszontagságainak ellenálló, lamellás műanyag ajtós Spike Premium Comfort kutyaház környezetbarát…
29 990 Ft
(23 614 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 299 pont

Termékleírás:

 

L méret: Sz 84 x Mé 101 x Ma 87 cm

 

A tartós és az időjárás viszontagságainak ellenálló, lamellás műanyag ajtós Spike Premium Comfort kutyaház környezetbarát erdőgazdálkodásból származó fából készül. Megbízható és védelmet nyújtó lakáslehetőséget biztosít kutyájának.
A kutyaház sátortetős konstrukcióját megerősített kátránypapír óvja, és gondoskodik arról, hogy az megfelelően ellenálljon az időjárás viszontagságainak. A fa anyagát védő eljárás során az egyes alkotórészek faelemeit favédő oldattal itatták át, ami biztosítja az impregnálás fafelületeken való áthatolását, s ezzel növeli a kutyaház időjárás viszontagságaival szembeni ellenállóképességét. A védőoldat színpigmentjei teakfa kinézetű színezetet adnak a fenyőfának.

A szállítmányhoz tartozó, a kutyaház bejáratát takaró, műanyag lamellákból álló ajtó már előre összeszerelt. Ez az ajtó csökkenti a beáramló huzat mértékét, s egyúttal a kutyaházba bejutó, esőből származó nedvességtől is véd.

A kutyaház falábait műanyag sapkák takarják, melyek megakadályozzák a fa átnedvesedését és felhullámosodását. A lábakba integrált, állítható magasságú csavarok stabil tartást garantálnak - még az egyenetlen talajfelületen is. A kutyaház talajtól való magassága elegendő helyet kínál a szárító és szigetelő hatású levegőáramlás számára, ami optimálisan megvédi kutyáját a talaj hidegétől és nedvességétől.
A kutyaház külső oldalait széles tetőátnyúlások védik, s egyúttal a bejáratot is lefedik.

A Spike Premium Comfort kutyaház nagyon könnyen felépíthető és tisztítható. Előreszerelt tető- és oldalelemei gyorsan, néhány csavarral összeilleszthetők. Ehhez csupán a kutyaházzal együtt szállított imbuszkulcsra van szüksége.

Fontos:
A kutyaháznak nem szabad túl nagynak lennie, mivel a kutya saját testmelegével teremt és tart kellemes, meleg klímát a házikó belsejében. Ha a kutyaház túl nagy, könnyen előfordulhat, hogy kutyája fázni fog.
Tipp: a kutya még jobban érzi magát a kutyaházban, ha házikójába egy szigetelő takaró is kerül.

A Spike Premium Comfort Kutyaház jellemzői:

 • Sátortetős kutyaház minden fajtájú eb számára
 • Lamellás ajtóval: magától bezárul, ha kedvence bement a házba; ideális esős időben, csökkenti a beáramló huzat mértékét
 • Fenntartható gazdaságból származó fenyőfából: környezetbarát fakitermelés
 • Impregnált fa: a favédőszerbe való merítés garantálja az egyenletes impregnálást
 • Időjárásálló tető: tégla hatású, homokolt kátránypapírral
 • Tetőtúlnyúlás minden oldalán: védi a külső oldalakat és a bejáratot
 • Könnyű felépítés: az előszerelt elemeknek és a kevés csavarnak köszönhetően
 • Állítható lábak: az integrált, állítható csavarok stabil tartást nyújtanak akár egyenetlen talajon is
 • Lábak műanyag sapkával: optimális védelem nedvesség ellen
 • Talajtól való távolság: szárító hatású levegőáramlást biztosít
 • Anyaga:
  • Fa: impregnált fenyőfa
  • Tető: aszfalt
  • Lamellás ajtó: műanyag
 • Színe:
  • Fa: narancssárga hatású (a felület impregnálása által)
  • Tető: zöld
  • Lamellás ajtó: átlátszó

Szállítás

Személyes átvétel


Rendelését átveheti személyesen székhelyünkön hétköznap 16:30 és 18 óra között készpénzes fizetéssel.

Barion

Átutalás kiszállítás futárszolgálattal


Amennyiben az Átutalást választja Fizetési Módként, úgy az utalandó összeg beérkezését követően 1-2 munkanap a szállítás raktáron lévő termékek esetén. A fizetés beérkezését követően Email-ben értesítjük önt! A szállítás ingyenes 9990 forint rendelési érték felett 30 kg-os súlyhatárig. Amennyiben 30kg-nál nehezebb a megrendelés akkor fenntartjuk a jogot,hogy minden plusz megkezdett csomagért 1650 ft szállítási díjat számolunk fel.Egy csomag 30kg-ig terhelhető!

Szállítási díj: 1 650 Ft Ingyenes 9 990 Ft értékű rendelés felett.

Utánvét futárszolgálattal


Utánvételes rendelés esetén a csomag kiszállítását követően Készpénzben tudják fizetni szerződött csomagküldő partnerünknek. Raktáron lévő termékeinket 1-2 munkanap alatt szállítjuk. 30 kg-os súlyhatár fölött több csomagban tudjuk elküldeni a rendelést. Amennyiben 30kg-nál nehezebb a megrendelés akkor fenntartjuk a jogot,hogy minden plusz megkezdett csomagért 1980 ft szállítási díjat számolunk fel.Egy csomag 30kg-ig terhelhető!

Szállítási díj: 1 980 Ft Ingyenes 9 990 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek