Rendelésre 3-5 munkan

Kutyaház Spike Premium Classic XL

Újdonság!
Termékleírás:   XL méret: Sz 86 x Mé 109 x Ma 100 cm   A Spike Premium Classic kutyaház környezetbarát erdőgazdálkodásból származó fából készül, s mindent megad kedvencének,…
33 990 Ft
(26 764 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 339 pont

Termékleírás:

 

XL méret: Sz 86 x Mé 109 x Ma 100 cm

 

A Spike Premium Classic kutyaház környezetbarát erdőgazdálkodásból származó fából készül, s mindent megad kedvencének, amit csak egy kutyaház kínálhat:

A Spike Premium Classic kutyaház természetes fenyőfa alapanyagát favédő oldatba mártják, ami a fafelület egyenletes impregnálását garantálja. Az ebben található színpigmentek narancsszín kinézetet adnak a fa felületének.
A kutyaház sátortetős konstrukciója homokszórt kátránypapírral bevont, ami gondoskodik arról, hogy az megfelelően ellenálljon az időjárás viszontagságainak. A kutyaház falábait műanyag sapkák takarják, s védenek a fa átnedvesedésétől. A lábakba integrált, állítható magasságú csavarok stabil tartást garantálnak - még az egyenetlen talajfelületen is. A kutyaház talajtól való magassága elegendő helyet kínál a ház alatti szárító és szigetelő hatású levegőáramlás számára, ami optimálisan megvédi kutyáját a talaj hidegétől és nedvességétől.
A kutyaház külső oldalait körben tetőátnyúlások védik, s egyúttal a bejáratot is lefedik.

A Spike Premium Classic kutyaház könnyen tisztítható és előreszerelt tető- és oldalelemei gyorsan, néhány csavarral összeilleszthetők. Ehhez csupán egy csavarkulcsra van szüksége.

Fontos:
A kutyaháznak nem szabad túl nagynak lennie, mivel a kutya saját testmelegével teremt és tart kellemes, meleg klímát a házikó belsejében. Ha a kutyaház túl nagy, könnyen előfordulhat, hogy kutyája fázni fog.
Tipp: a kutya még jobban érzi magát a kutyaházban, ha házikójába egy szigetelő takaró is kerül.

A Spike Premium Classic kutyaház jellemzői nagy vonalakban:

 • Nyeregtetős kutyaház bármely fajtájú kutyának
 • Hosszú távon fenntartható erdőgazdálkodásból származó fenyőfából
 • Impregnált: a fát favédő oldatba mártják, ami garantiálja az egyenletes impregnáltságot
 • Időjárásálló nyeregtető: homokszórásos, tégla-optikájú kátránypapírral
 • Körben futó tetőtúlnyúlással: védi a kutyaház külső falait és a bejáratot
 • Egyszerűen összeszerelhető: előre szerelt oldal- és tetőelemei kevés csavarral összeállíthatók
 • Állítható magasságú gumisapkákkal ellátott lábak: stabilitást garantálnak és optimális védelmet nyújtanak a talaj nedvességétől
 • Talajtól való távolság: kedvez a szárító hatású levegőáramlásnak a kutyaház alatt
 • Anyaga:
  • Fa: impregnált fenyőfa
  • Tető: aszfalt
 • Színe:
  • Fa: narancsszínű kinézetű (a felület impregnálásának köszönhetően)
  • Tető: vörösesbarna

Szállítás

Személyes átvétel


Rendelését átveheti személyesen székhelyünkön hétköznap 16 és 18 óra között készpénzes fizetéssel.

Barion
PayPal

Átutalás kiszállítás futárszolgálattal


Amennyiben az Átutalást választja Fizetési Módként, úgy az utalandó összeg beérkezését követően 1-2 munkanap a szállítás raktáron lévő termékek esetén. A fizetés beérkezését követően Email-ben értesítjük önt! A szállítás ingyenes 9990 forint rendelési érték felett 30 kg-os súlyhatárig. Amennyiben 30kg-nál nehezebb a megrendelés akkor fenntartjuk a jogot,hogy minden plusz megkezdett csomagért 1650 ft szállítási díjat számolunk fel.Egy csomag 30kg-ig terhelhető!

Szállítási díj: 1 650 Ft Ingyenes 9 990 Ft értékű rendelés felett.

Utánvét futárszolgálattal


Utánvételes rendelés esetén a csomag kiszállítását követően Készpénzben tudják fizetni szerződött csomagküldő partnerünknek. Raktáron lévő termékeinket 1-2 munkanap alatt szállítjuk. 30 kg-os súlyhatár fölött több csomagban tudjuk elküldeni a rendelést. Amennyiben 30kg-nál nehezebb a megrendelés akkor fenntartjuk a jogot,hogy minden plusz megkezdett csomagért 1980 ft szállítási díjat számolunk fel.Egy csomag 30kg-ig terhelhető!

Szállítási díj: 1 980 Ft Ingyenes 9 990 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek