Rendelésre 3-5 munkanap

Kutyaház Spike Premium Classic M

Termékleírás:   M -es méret: Sz 65 x Mé 85 x Ma 76 cm     A Spike Premium Classic kutyaház környezetbarát erdőgazdálkodásból…
25 990 Ft
(20 465 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 259 pont

Termékleírás:

 

M -es méret: Sz 65 x Mé 85 x Ma 76 cm

 

 

A Spike Premium Classic kutyaház környezetbarát erdőgazdálkodásból származó fából készül, s mindent megad kedvencének, amit csak egy kutyaház kínálhat:

A Spike Premium Classic kutyaház természetes fenyőfa alapanyagát favédő oldatba mártják, ami a fafelület egyenletes impregnálását garantálja. Az ebben található színpigmentek narancsszín kinézetet adnak a fa felületének.
A kutyaház sátortetős konstrukciója homokszórt kátránypapírral bevont, ami gondoskodik arról, hogy az megfelelően ellenálljon az időjárás viszontagságainak. A kutyaház falábait műanyag sapkák takarják, s védenek a fa átnedvesedésétől. A lábakba integrált, állítható magasságú csavarok stabil tartást garantálnak - még az egyenetlen talajfelületen is. A kutyaház talajtól való magassága elegendő helyet kínál a ház alatti szárító és szigetelő hatású levegőáramlás számára, ami optimálisan megvédi kutyáját a talaj hidegétől és nedvességétől.
A kutyaház külső oldalait körben tetőátnyúlások védik, s egyúttal a bejáratot is lefedik.

A Spike Premium Classic kutyaház könnyen tisztítható és előreszerelt tető- és oldalelemei gyorsan, néhány csavarral összeilleszthetők. Ehhez csupán egy csavarkulcsra van szüksége.

Fontos:
A kutyaháznak nem szabad túl nagynak lennie, mivel a kutya saját testmelegével teremt és tart kellemes, meleg klímát a házikó belsejében. Ha a kutyaház túl nagy, könnyen előfordulhat, hogy kutyája fázni fog.
Tipp: a kutya még jobban érzi magát a kutyaházban, ha házikójába egy szigetelő takaró is kerül.

A Spike Premium Classic kutyaház jellemzői nagy vonalakban:

  • Nyeregtetős kutyaház bármely fajtájú kutyának
  • Hosszú távon fenntartható erdőgazdálkodásból származó fenyőfából
  • Impregnált: a fát favédő oldatba mártják, ami garantiálja az egyenletes impregnáltságot
  • Időjárásálló nyeregtető: homokszórásos, tégla-optikájú kátránypapírral
  • Körben futó tetőtúlnyúlással: védi a kutyaház külső falait és a bejáratot
  • Egyszerűen összeszerelhető: előre szerelt oldal- és tetőelemei kevés csavarral összeállíthatók
  • Állítható magasságú gumisapkákkal ellátott lábak: stabilitást garantálnak és optimális védelmet nyújtanak a talaj nedvességétől
  • Talajtól való távolság: kedvez a szárító hatású levegőáramlásnak a kutyaház alatt
  • Anyaga:
   • Fa: impregnált fenyőfa
   • Tető: aszfalt
  • Színe:
   • Fa: narancsszínű kinézetű (a felület impregnálásának köszönhetően)
   • Tető: vörösesbarna


 

Szállítás

Személyes átvétel


Rendelését átveheti személyesen székhelyünkön hétköznap 16:30 és 18 óra között készpénzes fizetéssel.

Barion

Átutalás kiszállítás futárszolgálattal


Amennyiben az Átutalást választja Fizetési Módként, úgy az utalandó összeg beérkezését követően 1-2 munkanap a szállítás raktáron lévő termékek esetén. A fizetés beérkezését követően Email-ben értesítjük önt! A szállítás ingyenes 9990 forint rendelési érték felett 30 kg-os súlyhatárig. Amennyiben 30kg-nál nehezebb a megrendelés akkor fenntartjuk a jogot,hogy minden plusz megkezdett csomagért 1650 ft szállítási díjat számolunk fel.Egy csomag 30kg-ig terhelhető!

Szállítási díj: 1 650 Ft Ingyenes 9 990 Ft értékű rendelés felett.

Utánvét futárszolgálattal


Utánvételes rendelés esetén a csomag kiszállítását követően Készpénzben tudják fizetni szerződött csomagküldő partnerünknek. Raktáron lévő termékeinket 1-2 munkanap alatt szállítjuk. 30 kg-os súlyhatár fölött több csomagban tudjuk elküldeni a rendelést. Amennyiben 30kg-nál nehezebb a megrendelés akkor fenntartjuk a jogot,hogy minden plusz megkezdett csomagért 1980 ft szállítási díjat számolunk fel.Egy csomag 30kg-ig terhelhető!

Szállítási díj: 1 980 Ft Ingyenes 9 990 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek