Fizetés és szállítás

                                         A Szőrösmancsok Webáruháza (továbbiakban Áruház) a következő fizetési módokat biztosítja a vásárló számára:

- Banki Áutalás: a megrendelt tételek értékének előre utalása, vagy előleg utalása az Áruház bankszámlájára. Tranzakció csak akkor intézhető, miután az Áruház személyre szóló e-mailes tájékoztatót küldött az Ügyfél számára a fizetéssel kapcsolatos információkról (pontos összeg, bankszámlaszám, közleményben feltüntetendő adatok, egyéb információk)
- Utánvétel: házhoz szállítás esetén a küldemény átvételekor készpénzben történő fizetés a kézbesítést végző fél felé(GLS-futárszolgálat).

- Készpénzel Székhelyünkön személyes átvétel esetén:Az ügyfél készpénzel tud fizetni személyes átvétel esetén.Személyes átvétel munkanapokon 16 - 18 óra között lehetséges Székhelyünkön.

- Paypal Bankkártyás fizetés: paypal számláról (e-mail cím) a Webáruház paypal számlájára (e-mail cím). Tranzakció csak akkor intézhető, miután az Áruház személyre szóló e-mailes tájékoztatót küldött az Ügyfél számára a fizetéssel kapcsolatos információkról (pontos összeg, közleményben feltüntetendő adatok, egyéb információk).

- Barion: Elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!


Barion-card-payment-mark-2017-400px.png


Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.GLS futárszolgálat: Minden küldeményünket a GLS csomagküldő szolgáltatásával juttatunk célba.

A GLS futárszolgálat szállítási díjai:

Előreutalással a szállítási költség az ország egész területén 1650 ft

Utánvételel a szállítási költség az ország egész területén 1980 ft

9990 forint felett ingyenes a kiszállítás 30 kg-os súlyhatárig.

Amennyiben rendelése elérte a 9990 ft feletti összeget és a 30 kg-os súlyhatárt akkor  több csomagban tudjuk elküldeni a rendelést.
Ebben az esetben az első csomagot díjmentesen szállítjuk ki,a másodikat pedig normál szállítási költségekkel tudjuk kiszállítani,megértésüket köszönjük!
                                                                                            

FIGYELEM! Ellenőrizze a csomagot! Mi igyekszünk, hogy megfelelő szolgáltatóval szállíttassuk ki rendelését, és hogy a csomagolás mindig megfelelő és biztonságos legyen. Ettől függetlenül előfordulhatnak problémák. Ha rendelése kézbesítésekor, vagy átvétele után problémát észlel (sérült, működésképtelen a termék), azonnal lépjen velünk kapcsolatba. Lehetősége szerint még átvétel előtt, de mindenképp rögtön átvétel után ellenőrizze a kézbesített csomagot. A kézbesítéssel kapcsolatos reklamációt napokkal a kézbesítés után nem áll módunkban elfogadni!